Roei-Masterclass 27-09-2019


Roei-Masterclass

Op vrijdag 27 september 2019 is er weer een Roei-Masterclass en er zijn nog plaatsen over. In de Masterclass coach ik roeiers van niveau 2-3.

Programma:
– 10.00u: verzamelen op Roeivereniging RIC in Amsterdam;
– 10.15 – 12.15u: trainen/oefenen in de boot;
– 12.15-14.00u; lunch en videoanalyse;
– 14.00-16.00u: trainen/oefenen in de boot.

Het is de bedoeling dat je met je eigen boot (skif of dubbel twee) naar de masterclass komt. Er is plaats voor maximaal 6 mensen.
De kosten van deze masterclass zijn € 125,- en is inclusief lunch, video, koffie, thee en BTW.
Meld je aan door te reageren op deze post of stuur een bericht naar:
marcel@therowingacademy.nl.

Mocht er interesse zijn in een Roei-Masterclass bij jou op de vereniging stuur dan een berichtje naar marcel@therowingacademy.nl dan neem ik contact met je op om een en ander met je door te spreken.

3 thoughts on “Roei-Masterclass 27-09-2019”

 1. Willemijn schreef:

  Het was een top dag met Marcel. Veel geleerd door zijn heldere uitleg en aanwijzingen tot in de details. Je voelt direct resultaat.
  Dank Marcel!

 2. Edith schreef:

  Ďe masterclass maakte mijn verwachting waar. Marcel gaf direct toepasbare individuele instructie tijdens het roeien. Analyse tijdens de lunch met tips en tops. Toegezonden beeldmateriaal om de roeivaardigheid thuis nog eens rustig te bekijken. Een leerzame, fijne dag. Dankjewel Marcel!

 3. marjolein schreef:

  Ik vond de masterclass zeer nuttig. Tijdens het roeien voer Marcel mee en gaf praktische en begrijpelijke instructies om mijn roeien te verbeteren. Door het bespreken van de filmopnamen kon ik ook nog beter zien wat ik kon verbeteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *