The Rowing Academy Trainingskamp Trainingskamp Gavirate – 25 februari – 4 maart 2023

Trainingskamp Gavirate – 25 februari – 4 maart 2023

Roeilocatie 
Het trainingskamp is in Gavirate, Italië. We maken gebruik van de faciliteiten van de roeivereniging van A.S.D. Canottieri Gavirate aan het meer van Varese, waar al verschillende wereldbekers en WK’s georganiseerd zijn.

Op het meer liggen 2 roeibanen van ieder 2km lang, een roeibaan bij Gavirate en een roeibaan bij Varese. Op het meer kan perfect geroeid worden en is een rondje langs de walkant van het meer ongeveer 20 kilometer. 

Voor de liefhebber kan er in de omgeving van het hotel goed gewandeld worden met mooie uitzichtpunten over het meer van Varese en de Alpen.

Verblijf
We verblijven in Hotel-Belsit, Via G. Borghi, 28, 21025 – Comerio (VA), Italië. Het hotel is op ca. 2 km van de roeivereniging. In dit hotel wordt overnacht en worden dagelijks drie maaltijden geserveerd.
Mochten er speciale dieetwensen zijn of zijn er mensen die alleen vegetarisch eten, dan kan je dat aangeven op het inschrijfformulier.


Reis sporters en begeleiding
Op veler verzoek kan de reis naar en van Gavirate nu zelf georganiseerd worden. Hieronder worden er een aantal opties genoemd:
– Vliegen: Voor de heenvlucht kan je EJU2724 (9:35-11:15) Amsterdam-Malpensa en voor de retourvlucht EJU2729 (17:25-19:20) Malpensa-Amsterdam bij EasyJet boeken. Voor deze vluchten kan op verzoek en bij voldoende deelname lokaal transport georganiseerd. Indien er op een andere tijden gevlogen wordt is het lokaal transport van en naar Malpensa voor eigen rekening.
– Bus: met de Flixbus naar Milaan en dan de Trein naar Gavirate. Vanaf het station van Gavirate wordt je opgehaald.
– Met eigen vervoer. Bijvoorbeeld je eigen auto of een busje huren bij Diks of Bo-Rent.
– Bij voldoende belangstelling (meer dan 40 deelnemers) kan er ook een directe busreis vanuit de randstad van Nederland naar Gavirate worden aangeboden.

Botentransport Heen 
Het botentransport vindt plaats vanaf de Randstad/Amsterdam. 

Botentransport Terug 
De boten zullen in de loop van zondag 4 februari weer in Nederland zijn.

De exacte planning voor het botentransport volgt begin februari 2022.

Verzekering 
Deelnemers aan de reis dienen zelf zorg te dragen voor een persoonlijke reisverzekering en zorgverzekering. Het roeimateriaal wat meegaat naar Gavirate, is meestal gedekt door eigen verzekering van de roeivereniging. Check dit bij je eigen roeivereniging. 

Kosten 
De kosten per deelnemer bedragen € 895.00.
Dit is inclusief: 
– botentransport;
– verblijf in hotel, 7 overnachtingen;
– drie maaltijden per dag;
– gebruik van de faciliteiten bij de roeivereniging zoals sportzaal met roeibak, gewichten en ergometers;
– coachbootjes. 

Overige Voorwaarden:
– Inschrijving staat open voor gevorderde roeiers, junior en senior wedstrijdroeiers en masters in alle leeftijdscategorieën en (hun) coaches;
– Junior roeiers onder begeleiding van een coach;
– Het boten transport is voor 1 roeiplaats per deelnemer. Voor meer roeiplaatsen per roeier zijn meerkosten van toepassing (opgave van mee te nemen boten volgt later);
– Er zijn eventueel lokaal roeiboten te huur. Indien je daarvan gebruik wenst te maken zullen we de prijs daarvoor opvragen. Dit graag in het vakje opmerkingen melden (Houd rekening met ca. € 30,- (per roeiplek, per dag).
– Coaching wordt niet door de organisatie gefaciliteerd;
– Aankomst in het hotel is op zaterdag 25 februari 2023 en het vertrek uit het hotel is op zaterdag 4 maart 2023.
– Iedereen slaapt in een kamer met 2 of 3 bedden. Voor coaches, of senior roeiers kan op verzoek een eenpersoonskamer gereserveerd worden. De extra kosten bedragen hiervoor € 25,00 p.p.p.n.;
– Drankjes in het hotel zijn voor eigen rekening. 
– Het weer gedurende de trainingsweek kan voor onroeibare dagen/dagdelen zorgen. Er zal dan geen restitutie van de kosten plaatsvinden.
– Indien weersomstandigheden voorafgaande aan het trainingskamp dusdanig zijn dat er niet geroeid zal kunnen worden (ijs), en bij minder dan 20 inschrijvingen kan het trainingskamp worden geannuleerd:
– Met het inschrijven gaat deelnemer akkoord met het betalen van de genoemde kosten;
– Door inschrijven geef je toestemming van het plaatsen van beeldmateriaal vervaardigd gedurende deze trainingskampen op deze website en sociale media.

    RoeierCoach