Wij kunnen medailles leveren volgens jouw eigen ontwerp en in de door jou gewenste afmetingen.

Op basis van een schets, een Art Impression (AI) of een voorbeeld wordt er door ons een aanbieding gemaakt. Na het overeenkomen van de prijs en overige condities wordt er door ons een ontwerp gemaakt en ter goedkeur aan je voorgelegd.

Na de goedkeur van het ontwerp gaan we aan de slag om de medailles voor je te produceren en zo snel mogelijk bij je aan te leveren.

Omdat de medailles die wij produceren unique zijn is er normaal een levertijd van circa 4 weken. Dit mede in verband met het maken van de stempel voor het produceren van de medailles. Bij toename van de complexiteit van de medaille kan de levertijd toenemen.

Eventueel kunnen wij ook andere sportprijzen leveren zoals bekers, figuren, sculpturen, schalen, rozetten en glas standaards, al dan niet gegraveerd of van een sport-symbool voorzien.

Afmeting van medailles | medaillons
U kunt zelf de afmeting van de medailles bepalen. Deze kunnen wij produceren in een diameter van 20 mm t/m 140mm. De meest verkochte afmetingen zijn van 35×3, 40×2,2mm en 50x3mm.

Graveren van medailles | medaillons
De medailles | medaillons kunnen gegraveerd worden met uw persoonlijke tekst en/of logo. Ook kunnen wij individueel graveren, dus elke medaille met een unieke naam of nummer. De gravering kan op de achterzijde als op de voorzijde.

Medailles bestellen met uw logo
Wilt u medailles met uw logo bestellen? Dan kunt u kiezen uit verschillende technieken. Uw logo kan op de medailles in reliëf of in kleur geplaatst worden en ook kunt u ervoor kiezen om dit te laten laser graveren.

Voor meer informatie neem contact met ons op.